top of page

FÖR ANSIKTET
FACE ENDERMOLOGIE®

SYNLIGA RESULTAT EFTER EN BEHANDLING

Endermologie är som en träning för huden och boostar den egna naturliga produktionen av kollagen, elastin och hyaluronsyra: 

 

Kollagen för ökad spänst

Elastin för smidighet

Hyaluronsyra för volym och fukt

ENDERMOLOGIE GER
ANTI-AGING GENOM CELLULÄR STIMULERING

100% NATURLIGT 

LPG är världsledande inom mekanisk cellulär stimulering; Endermologie. 


Endermologie är en 100% naturlig anti-aging teknik för att bearbeta huden ner på djupet och eliminera tecken på åldrande. Vid Endermologie-behandlingen mikro-knådas hudens yta för att stimulera nya djupgående celler att reaktivera sin naturliga produktion av elastin och kollagen.
​​

Endermologie erbjuder omedelbart resultat, inklusive ett friskt lyster och en naturlig lyfteffekt. Varje behandling resulterar i att rynkor fylls upp, konturen definieras och huden får ett helt annat lyster.

Ger din hy lyster

Massagens mekaniska stimulering förbättrar cirkulation och dränage samt innebär en detox, vilket gör att färgton och lyster i huden förbättras.

Slätar ut rynkor

LPG Endermologie stimulerar fibroblasterna som producerar kollagen, elastin och hyaluronsyra. Detta gör att hudens spänst, struktur och fuktighetsbalans blir bättre. Med stigande ålder försämras denna produktion vilket bla ger rynkor, men utvecklingen kan alltså delvis stoppas genom behandling med LPG Endermologie.

Slimmar och lyft fram konturer

Behandling med LPG Endermologie i ansikte kan även reducera fettdepåer såsom dubbelhakor samtidigt som en huduppstramning sker, vilket lyfter fram konturerna i ansiktet.

LPG Ansiktsbehandling 100% naturlig Anti-age.
bottom of page