top of page

FRÅGOR OCH SVAR

Du är varmt välkommen att boka konsultation om du känner dig osäker på något. När du bokar behandling ingår konsultation vid ditt första besök.

Hur många behandlingar behövs?
10–18 behandlingar är det vanligaste för ett optimalt resultat vid sin första kur.

Försvinner mina celluliter?
Endermologie är idag den enda naturliga behandling som kan reducera celluliter och ge spänstigare hud med goda resultat. Forskning och vetenskapliga studier backar upp samtidigt som flera av världens ledande plastikkirurger rapporterar om detta.

Hur ofta skall man gå på behandling?
Som regel bör man gå på behandling ca 1-2 ggr per vecka tills man uppnår resultat. Vi behandlar inte oftare än så eftersom kroppen behöver återhämta sig mellan behandlingarna.

Som underhållsbehandling går många sedan 1–2 ggr/mån.

Rekommendation är 2 ggr i veckan de första 15 behandlingarna för att sedan konsultera med mig som terapeut om vad som är bäst för dig framöver. Vissa vill fortsätta 1 gång per vecka tills önskat resultat uppnås eller övergå till underhållsbehandling 1-2 ggr per månad istället.

Behandlas enbart mina problemområden?

Jag fokuserar på dina problemområden men fördelar tiden så att andra delar av kroppen också behandlas för att stimulera den allmänna cirkulationen och lymfdräneringen.

Hur länge håller resultatet av LPG Endermologie?

Flera månader ibland upp till flera år om underhållsbehandlingen fortsätter. Ålder, livsstil, kost och hormonella betingelser påverkar naturligtvis resultatet. Men underhållsbehandling 1 gång per månad förbättrar resultatet.

Kan jag gå på LPG även om jag inte är ute efter skönhetseffekter?

Ja, LPG är otroligt populärt när det kommer till just hur effektiv behandlingsmetod det är för skönhet. Men LPG är otroligt effektiv när det kommer till andra områden så som Hälsa och Välbefinnande samt för Sport och Fitness eller terapeutiska behandlingar. Du kan komma till LPG behandling för att få djupgående eller lättare välbefinnande massage. Jag anpassar behandlingen och skräddarsyr inställningar för att tillgodose ditt individuella behov. När du kommer för skönhetsfokus får du dessutom hälsoeffekter på köpet då behandlingen jobbar med din bindväv, lymfdränage, blodcirkulation och mekaniskt bearbetar och stimulerar dina celler.

Hur upplever man behandlingen? Gör det ont?
Känslan kan liknas vid djupgående massage. De allra flesta upplever behandlingen som mycket behaglig. Behandlingen anpassas efter dig och styrkan ställs in individuellt.

Hur känns det efteråt?
De flesta klienter känner sig avslappnade och många får en energikick efteråt. Det är viktigt att tänka på att dricka minst 2 liter vatten per dag under tiden man får behandling för att hjälpa kroppens lymfsystem som är stimulerat och kan ha behov av att rensas något snabbare än normalt.

Vad är skillnaden mellan LPG Endermologie och fettsugning?
Endermologie är en 100% naturlig metod till skillnad från liposkulptur/fettsugning som penetrerar (går igenom) huden. Liposkulptur/fettsugning är en operativ behandling med permanent reducering av fettvävnaden till skillnad från LPG Endermologi som är en djupgående stimulerande behandling.

Kan man behandlas om man är gravid?
Nej, den kraftiga massagen sätter igång kroppen och är inte att rekommendera vid graviditet.​

LPG Modeller välmående
bottom of page